Huiswerk- en studiebegeleiding

Over Tess

Ik ben Tess Stempels, leerkracht (speciaal) basisonderwijs en gediplomeerd Kindercoach. Ik heb me middels de opleiding voor kindercoach gespecialiseerd in het werken met kinderen. Tijdens mijn werk en opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen.

In het afgelopen jaar heb ik me gespecialiseerd in leerlingen met dyslexie en dyscalculie, door de opleiding te volgen van Kernvisie Coach. In november 2012 heb ik mijn eigen bedrijf gestart Huiswerk- en studiebegeleiding Alles Kids. In mijn bedrijf combineer ik de opgedane vaardigheden, door kinderen te coachen op sociaal en cognitief gebied. Mijn kracht ligt in het werken in kleine groepen of één op één. Recente ervaring van enkele leerlingen: een meisje uit Baambrugge, waarmee ik o.a. Citotoetsen heb geoefend is met begrijpend lezen van een D naar een B score gegroeid en ik heb haar van haar faalangst afgeholpen. Ze onderbouwde deze succeservaring met “ik wou dat ik Tess eerder had ontmoet!”. Een andere leerling, 1 HAVO/VWO had eindelijk een voldoende voor haar Wiskunde. Ze was blij dat ze het eindelijk begreep en gaat weer met plezier naar school.

Mijn meerwaarde ligt ook wel in het feit dat ik veel ervaring heb als leerkracht, dat ik weet welke werkdruk er op een leerkracht afkomt. Dat ik kennis heb van de methodes in het onderwijs. Ik ben ervan overtuigd dat door mijn kennis en inzicht over leerlingen met dyslexie en dyscalculie in het werken met hen tot goede resultaten kan leiden.